Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/493
Назва: Влияние жидких средств гигиены на состояние микрофлоры зубного налета
Автори: Донцова, Дарья Александровна
Рябоконь, Евгений Николаевич
Осолодченко, Татьяна Павловна
Штикер, Л.Г.
Теми: микрофлора
ополаскиватели
зубной налет
мікрофлора
ополіскувачі
зубний наліт
microflora
mouthwashes
tooth touch
Дата публікації: 2009
Бібліографічний опис: Влияние жидких средств гигиены на состояние микрофлоры зубного налета / Д. А. Донцова, Е. Н. Рябоконь, Т. П. Осолодченко, Л. Г. Штикер // Annals of Mechnikov Institute. – 2009. – № 1. – С. 48–52.
Короткий огляд (реферат): В работе предоставлены результаты исследований видового состава микроорганизмов зубного налета у группы студентов медицинского университета. Проведено изучение влияния жидких средств гигиены полости рта на изменение состава микрофлоры. Полученные результаты указывают на необходимость контроля со стороны стоматолога, профилактического применения ополаскивателей.
В роботі представлені результати досліджень видового составу мікроорганізмів зубного нальоту у групи студентів медичного університету. Вивчено вплив рідких засобів гігієни порожнини рота на зміну составу мікрофлори. Отримані результати вказують на необхідність контролю стоматологом, профілактичного застосування ополіскувачів.
In work results of researches of specific structure of microorganisms of a tooth touch at group of students of medical university are given. Studying of influence of liquid means of hygiene of an oral cavity on change of structure of microflora is spent. The received results specify in necessity of the control from outside the stomatologist of preventive application of mouthwashes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/493
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра терапевтичної стоматології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
09ddavgs.pdf152,88 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.