Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31453
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВ'юн, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorДуброва, Аделіна Максимівна-
dc.contributor.authorТіщенко, Марія Олегівна-
dc.date.accessioned2022-12-13T12:53:55Z-
dc.date.available2022-12-13T12:53:55Z-
dc.date.issued2022-11-17-
dc.identifier.citationВ’юн Т. І. Вплив еубіотичної вечері на нормалізацію шлунково-кишкової флори при дисбактеріозі / Т. І. В’юн, А. М. Дуброва, М. О. Тіщенко // Science and Technology: Problems, Prospects and Innovations : Proceedings of II International Scientific and Practical Conference, Osaka, Japan, 17–19 November 2022 / sci-conf.com.ua. – Osaka, 2022. – P. 100–101.en_US
dc.identifier.urihttp://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31453-
dc.description.abstractПовноцінний харчовий раціон людини має містити значну кількість клітковини. Денна норма становить 30-40 г. Клітковина не бере участі в обміні речовин організму, але є основним живильним середовищем для біфідо- і лактобактерій. При відсутності харчових волокон бактеріальна флора ШКТ виробляє значно більше токсичних речовин і менш ефективно виконує захисну функцію. Це може призвести до дисбактеріозу або посилити вже існуючі диспептичні розлади. Ідеальна пізня вечеря за годину до сну - це клітковина. Принцип полягає в тому, що кишечник краще кровопостачається вночі, коли ми спимо, тому клітковина повноцінно перетравлюється.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publishersci-conf.com.uaen_US
dc.subjectеубіозen_US
dc.subjectдисбактеріозen_US
dc.subjectмікробіотаen_US
dc.subjectмікрофлораen_US
dc.subjectклітковинаen_US
dc.subjectшлунково-кишкова флораen_US
dc.titleВплив еубіотичної вечері на нормалізацію шлунково-кишкової флори при дисбактеріозіen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра загальної практики – сімейної медицини та внутрішніх хвороб

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Осака Титул 17-19.22-1-4.pdf795,01 kBAdobe PDFView/Open
Осака 17-19.22-7-8.pdf375,92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.