Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/27669
Назва: Морфологічні зміни яєчників щурів в експерименті при використанні в їжу генетично модифікованої сої
Автори: Кузьміна, Ірина Юріївна
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Кузьміна І. Ю. Морфологічні зміни яєчників щурів в експерименті при використанні в їжу генетично модифікованої сої / І. Ю. Кузьміна // Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція : матеріали ІІІ науково-практичної internet-конференцїї з міжнародною участю (19–20 листопада, м. Харків). – Xарків : НФаУ, 2020. – С. 165–166.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/27669
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра загальної та клінічної патофізіології імені Д.О. Альперна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фарм. Кузьміна І.Ю..docx18,17 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.