Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23857
Назва: | Химический состав современных широко потребляемых продуктов питания |
Автори: | Радзивил, И. Мартынова, Светлана Николаевна |
Дата публікації: | кві-2019 |
Видавництво: | ХНМУ |
Бібліографічний опис: | Радзивил И. Химический состав современных широко потребляемых продуктов питания / И. Радзивил, С. Н. Мартынова // Актуальні проблеми експериментальної та клінічної біохімії : матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Харків, 11–12 квітня 2019 р.). – Харків : ХНМУ, 2019. – С. 67. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23857 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи молодих вчених. Кафедра біологічної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мартынова_С.67.pdf | 248,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.