Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23010
Назва: Використання здобутків сучасної науки у викладанні акшерства та гінекології
Автори: Старкова, Ірина Володимирівна
Теми: викладання
акушерство та гінекологія
Дата публікації: 30-січ-2019
Видавництво: ХНМУ
Бібліографічний опис: Старкова І. В. Використання здобутків сучасної науки у викладанні акшерства та гінекології / І. В. Старкова // Впровадження інноваційних технологій організації навчального процесу у ХНМУ – провідний шлях підвищення якості вищої медичної освіти : LІІ навчально-методична конференція, Харків, 30 січня 2019 р. – Харків, 2019. – С. 109–110.
Короткий огляд (реферат): Велику роль в отриманні нових знань відіграє спілкування з видатними вченими під час відвідування симпозіумів, клінічних конференцій, круглих столів, участі в диспутах з окремих напрямків дисципліни. Треба також приділяти увагу самостійній роботі з різноманітними джерелами інформації, а саме: періодичними фаховими виданнями, спеціалізованими наукометричними базами, де зібрано інформацію про світові наукові досягнення в акушерстві та гінекології і напрямки роботи фахвців. Таким чином, відповідність навчального процесу сучасним вимогам досягається за рахунок того, що кожний працівник клінічної кафедри закладу вищої освіти повинен модернізувати власні знання, спираючись на здобутки інших вчених у відповідній дисципліні, а саме – в акушерстві та гінекології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23010
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра акушерства та гінекології № 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
І.В.Старкова Використання.doc32,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.