Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13237
Назва: Дослідження властивостей і якості меду Харківської області, як продукту раціонального харчування людини
Автори: Колесова, О.О.
Теми: якість меду
особливості метаболізму меду
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Колесова О. О. Дослідження властивостей і якості меду Харківської області, як продукту раціонального харчування людини [Електроний ресурс] : доповідь-презентація на ІV регіональній Олімпіаді з біології на всеукраїнському рівні серед студентів вищих медичних (фармацевтичних) навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації, Харків, 3 червня 2016 р. : [презентація PowerPoint] / О. О. Колесова ; ХНМУ. – Електроні дані (22 слайди). – Харків, 2016.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13237
Розташовується у зібраннях:Творчі роботи учасників регіональних олімпіад з біології серед студентів медичних ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5 ХМК 1.ppt7,29 MBMicrosoft PowerpointПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.