Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/9199
Назва: Генетически модифицированние организми
Автори: Компаниец, Кира Николаевна
Рудова, Марина Ивановна
Щербина, Наталья Юрьевна
Ащеулова, Татьяна Вадимовна
Теми: ГМО
Дата публікації: 10-кві-2015
Видавництво: ХНМУ
Бібліографічний опис: Генетически модифицированние организми / К. Н. Компаниец, Т. В. Ащеулова, М. И. Рудова, Н. Ю. Щербина // Імплементація принципів біоетики у клнічну практику : наукова конференція молодих вчених і студеннтів, присвячена 210-річчю ХНМУ, Харків, 10 квітня 2015 р. : матеріали конференції. – Харків, 2015. – С. 59.
Короткий огляд (реферат): Ученые выделяют основные риски потребления в пищу ГМО: угнетение иммунитета, аллергические реакции и метаболические расстройства; различные нарушения; появление устойчивости патогенной микрофлоры человека к антибиотикам; сокращение поступления в организм необходимых веществ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/9199
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра пропедевтики внутрішньої медицини № 1, основ біоетики та біобезпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тезисы компаниец Word.docx14,46 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.