Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/9122
Назва: Інституційний репозитарій ХНМУ – від ідеї до втілення
Автори: Павленко, Тетяна Борисівна
Павленко, Татьяна Борисовна
Дата публікації: 15-тра-2015
Бібліографічний опис: Павленко Т. Інституційний репозитарій ХНМУ – від ідеї до втілення [Електронний ресурс] : доповідь-презентація на науково-практичному семінарі "Інституційний репозитарій як засіб інтеграції української науки в глобальний інформаційний простір" в рамках Міжнародної науково-практичної конференції "Бібліотечні цінності в епоху сучасних інформаційних технологій" в Буковинському державному медичному університеті, Чернівці, 14–15 квітня 2015 р. : [презентація PowerPoint] / Т. Павленко. – Електроні дані (24 слайда). – Харків, 2017.
Короткий огляд (реферат): Доповідь-презентація на науково-практичному семінарі "Інституційний репозитарій як засіб інтеграції української науки в глобальний інформаційний простір" в рамках Міжнародної науково-практичної конференції "Бібліотечні цінності в епоху сучасних інформаційних технологій" в Буковинському державному медичному університеті, Чернівці, 14-15 квітня 2015 р.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/9122
Розташовується у зібраннях:Презентації. Наукова бібліотека
Статті, тези, доповіді. Наукова бібліотека

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Павленко_Репозитарий ХНМУ_2015.pptx4,47 MBMicrosoft Powerpoint XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.