Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/5243
Назва: | Вміст продуктів перекисного окислення ліпідів У сироватці крові щурів за дії імідазолінвмісних органічних сумішей |
Автори: | Максимова, Ірина Геннадіївна |
Теми: | окислення ліпідів органічних сумішей хімічні сполуки |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Максимова І. Г. Вміст продуктів перекисного окислення ліпідів у сироватці крові щурів за дії імідазолінвмісних органічних сумішей / І. Г. Максимова // Український біофармацевтичний журнал. – 2013. – № 4 (27). – С. 26–27. |
Короткий огляд (реферат): | Майже всі чужорідні хімічні сполуки виявляють здатність впливати на функціональний стан тих чи інших біологічних систем. Важливе значення у порушенні життєдіяльності клітин і молекулярних механізмів належить процесам перекисного окислення ліпідів (ПОЛ). Сучасний етап хімії органічного синтезу характеризується значними об’ємами виробництва нових комбінацій імідазолінвмісних сумішей, їх широким використанням, здатністю надходити до водних об’єктів господарсько-питного та культурно-побутового призначення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/5243 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра біологічної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези - Утевський.doc | 29 kB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.