Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/5243
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаксимова, Ірина Геннадіївна-
dc.date.accessioned2013-12-18T13:31:56Z-
dc.date.available2013-12-18T13:31:56Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМаксимова І. Г. Вміст продуктів перекисного окислення ліпідів у сироватці крові щурів за дії імідазолінвмісних органічних сумішей / І. Г. Максимова // Український біофармацевтичний журнал. – 2013. – № 4 (27). – С. 26–27.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/5243-
dc.description.abstractМайже всі чужорідні хімічні сполуки виявляють здатність впливати на функціональний стан тих чи інших біологічних систем. Важливе значення у порушенні життєдіяльності клітин і молекулярних механізмів належить процесам перекисного окислення ліпідів (ПОЛ). Сучасний етап хімії органічного синтезу характеризується значними об’ємами виробництва нових комбінацій імідазолінвмісних сумішей, їх широким використанням, здатністю надходити до водних об’єктів господарсько-питного та культурно-побутового призначення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectокислення ліпідівuk_UA
dc.subjectорганічних сумішейuk_UA
dc.subjectхімічні сполукиuk_UA
dc.titleВміст продуктів перекисного окислення ліпідів У сироватці крові щурів за дії імідазолінвмісних органічних сумішейuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра біологічної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези - Утевський.doc29 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.