Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/5243
Title: Вміст продуктів перекисного окислення ліпідів У сироватці крові щурів за дії імідазолінвмісних органічних сумішей
Authors: Максимова, Ірина Геннадіївна
Keywords: окислення ліпідів
органічних сумішей
хімічні сполуки
Issue Date: 2013
Citation: Максимова І. Г. Вміст продуктів перекисного окислення ліпідів у сироватці крові щурів за дії імідазолінвмісних органічних сумішей / І. Г. Максимова // Український біофармацевтичний журнал. - 2013. - № 4 (27). - С. 26-27.
Abstract: Майже всі чужорідні хімічні сполуки виявляють здатність впливати на функціональний стан тих чи інших біологічних систем. Важливе значення у порушенні життєдіяльності клітин і молекулярних механізмів належить процесам перекисного окислення ліпідів (ПОЛ). Сучасний етап хімії органічного синтезу характеризується значними об’ємами виробництва нових комбінацій імідазолінвмісних сумішей, їх широким використанням, здатністю надходити до водних об’єктів господарсько-питного та культурно-побутового призначення.
URI: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/5243
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра біологічної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези - Утевський.doc29 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.