Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/32479
Назва: | Обізнаність населення у питанні гігієни миття м’яса як ризик якості та безпеки |
Автори: | Мокрякова, Марина Іванівна Mokriakova, Maryna Серік, Михайло Романович Serik, Mykhailo |
Теми: | 2023у |
Дата публікації: | 26-тра-2023 |
Бібліографічний опис: | Серік М. Р. Обізнаність населення у питанні гігієни миття м’яса як ризик якості та безпеки / М. Р. Серік, М. І. Мокрякова // Науковий простір: актуальні питання, досягнення та інновації : матеріали V Міжнародної наукової конференції, м. Черкаси, 26 травня, 2023 р. / Міжнародний центр наукових досліджень. – Вінниця : Європейська наукова платформа, 2023. – С. 237. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/32479 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра гігієни та екології № 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Обізнаність населення у питанні гігієни миття м’яса як ризик якості та безпеки.pdf | 1,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.