Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/32479
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМокрякова, Марина Іванівна-
dc.contributor.authorMokriakova, Maryna-
dc.contributor.authorСерік, Михайло Романович-
dc.contributor.authorSerik, Mykhailo-
dc.date.accessioned2023-09-13T08:25:52Z-
dc.date.available2023-09-13T08:25:52Z-
dc.date.issued2023-05-26-
dc.identifier.citationСерік М. Р. Обізнаність населення у питанні гігієни миття м’яса як ризик якості та безпеки / М. Р. Серік, М. І. Мокрякова // Науковий простір: актуальні питання, досягнення та інновації : матеріали V Міжнародної наукової конференції, м. Черкаси, 26 травня, 2023 р. / Міжнародний центр наукових досліджень. – Вінниця : Європейська наукова платформа, 2023. – С. 237.en_US
dc.identifier.urihttp://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/32479-
dc.language.isouken_US
dc.subject2023уen_US
dc.titleОбізнаність населення у питанні гігієни миття м’яса як ризик якості та безпекиen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра гігієни та екології № 1



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.