Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31915
Title: Підготовка здобувачів освіти до інтегрованого тестового іспиту «КРОК 1» з фармакології в дистанційному форматі
Authors: Єрмоленко, Тамара Іванівна
Кривошапка, Олександр Вікторович
Паутіна, Олена Ігорівна
Keywords: дистанційна форма навчання
інтегрований тестовий іспит ЄДКІ «КРОК 1»
Issue Date: 2022
Citation: Єрмоленко Т. І. Підготовка здобувачів освіти до інтегрованого тестового іспиту «КРОК 1» з фармакології в дистанційному форматі / Т. І. Єрмоленко, О. В. Кривошапка, О. І. Паутіна // Сучасні концепції викладання природничих дисциплін в медичних освітніх закладах : матеріали XV Міжнародної науково-методичної інтернетконференції, м. Харків, 15–16 листопада 2022 р. — Харків : ХНМУ, 2022. — С. 12–13.
Series/Report no.: Матеріали XV Міжнародної науково-методичної інтернетконференції, м. Харків, 15–16 листопада 2022 р.;Харків : ХНМУ, 2022. — С. 12-13
Abstract: Навчальний рік 2022-2023 став для всіх учасників освітнього процесу черговим випробуванням на стійкість, винахідливість та вміння пристосовуватися до будь-яких змін. Введення військового стану в Україні позначилося не тільки на звичному режимі роботи в аудиторіях, а й звичному форматі викладання. Тож заклади вищої освіти мали перейти до дистанційної форми навчання, що за допомогою сучасних технологій наразі не представляє проблеми для надання якісних освітніх послуг. Однак залишається контроль якості знань навчання – один з основних компонентів оцінки якості освіти, найважливіший елемент педагогічної системи. Однією з таких форм контролю є інтегрований тестовий іспит ЄДКІ «КРОК 1», який здобувачі освіти складають на 3 курсі. Та їх успіх залежить не тільки від опанування дисципліни, кількості навчальних годин, а й належної організації навчального процесу, наявності методичного матеріалу і впровадження сучасних технологій дистанційного навчання, які мають значно полегшувати сприйняття та запам'ятовування матеріалу.
URI: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31915
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра фармакології та медичної рецептури

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Iermolenko2_tezy.docx20,51 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.