Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31626
Title: Обізнаність і неправильне сприйняття хоспісної та паліативної допомоги
Authors: Марченко, Анастасія Сергіївна
Долик, Анастасія Андріївна
Яхно, Яна Андріївна
Keywords: паліативна допомога
хоспісна допомога
обізнаність
догляд
ефективність
Issue Date: 21-Dec-2022
Publisher: sci-conf.com.ua
Citation: Марченко А. С. Обізнаність і неправильне сприйняття хоспісної та паліативної допомоги / А. С. Марченко, А. А. Долик, Я. А. Яхно // Science and innovation of modern world : Proceedings of IV International Scientific and Practical Conference, London, UK, 21–23 December 2022 / sci-conf.com.ua. – London, 2022. – P. 122–124.
Abstract: Наразі однією з пріоритетних медико-соціальних та гуманітарних проблем України та багатьох країн світу є створення та розвиток доступної та ефективної системи надання паліативної та хоспісної допомоги населенню.Це відбувається через збільшення кількості інкурабельних хворих з обмеженим прогнозом тривалості життя як серед працездатного населення ,так серед дітей та людей похилого віку. Відомо, що щороку в Україні понад півмільйона невиліковно хворих потребують спеціальної паліативної допомоги – це здебільшого онкохворі, хворі на ВІЛ/СНІД, туберкульоз ,цукровий діабет, та інші термінальні хвороби. Важливою ланкою є також посилення підтримки членів сім’ї таких пацієнтів .
URI: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31626
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра загальної практики – сімейної медицини та внутрішніх хвороб

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титул Лондон.pdf816,1 kBAdobe PDFView/Open
Долик Марченко.pdf289,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.