Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31530
Назва: Особливості харчування студентів медиків на дистанційному навчанні
Автори: Мокрякова, Марина Іванівна
Mokriakova, Maryna
Подзіна, Анна Сергіївна
Дата публікації: 21-жов-2022
Бібліографічний опис: Подзіна А. С. Особливості харчування студентів медиків на дистанційному навчанні / А. С. Подзіна, М. І. Мокрякова // Наукові тренди постіндустріального суспільства : матеріали III Міжнародної наукової конференції, м. Дніпро, 21 жовтня, 2022 р. — Вінниця : Європейська наукова платформа, 2022. — С. 197.
Короткий огляд (реферат): Вивчити особливості харчування студентів Харківського національного медичного університету.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31530
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра гігієни та екології № 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2 Дніпро.pdfОсобливості харчування студентів медиків на дистанційному навчанні1,67 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.