Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31530
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМокрякова, Марина Іванівна-
dc.contributor.authorMokriakova, Maryna-
dc.contributor.authorПодзіна, Анна Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-12-14T16:32:56Z-
dc.date.available2022-12-14T16:32:56Z-
dc.date.issued2022-10-21-
dc.identifier.citationПодзіна А. С. Особливості харчування студентів медиків на дистанційному навчанні / А. С. Подзіна, М. І. Мокрякова // Наукові тренди постіндустріального суспільства : матеріали III Міжнародної наукової конференції, м. Дніпро, 21 жовтня, 2022 р. — Вінниця : Європейська наукова платформа, 2022. — С. 197.en_US
dc.identifier.urihttp://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31530-
dc.description.abstractВивчити особливості харчування студентів Харківського національного медичного університету.en_US
dc.language.isouken_US
dc.titleОсобливості харчування студентів медиків на дистанційному навчанніen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра гігієни та екології № 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2 Дніпро.pdfОсобливості харчування студентів медиків на дистанційному навчанні1,67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.