Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31245
Назва: | Food additive E407 influences lipopolysaccharide-induced reactive oxygen species production in peripheral blood mononuclear cells and lipopolysaccharide-mediated cell membrane changes in leukocytes |
Автори: | Posokhov, Y. Onishchenko, A. Chumachenko, Tetyana Чумаченко, Тетяна Олександрівна Makieieva, N. Kalashnyk-Vakulenko, Y. Polikarpova, H. Novikova, V. Prokopyuk, V. Nakonechna, O. Chumachenko, D. Tkachenko, V. Meniailov, I. Tkachenko, M. Tkachenko, A. |
Теми: | food additive E407 lipopolysaccharide-induced reactive oxygen |
Дата публікації: | 18-лис-2022 |
Бібліографічний опис: | Food additive E407 influences lipopolysaccharide-induced reactive oxygen species production in peripheral blood mononuclear cells and lipopolysaccharide-mediated cell membrane changes in leukocytes / Y. Posokhov, A. Onishchenko, T. Chumachenko, N. Makieieva, Y. Kalashnyk-Vakulenko, H. Polikarpova, V. Novikova, V. Prokopyuk, O. Nakonechna, D. Chumachenko, V. Tkachenko, I. Meniailov, M. Tkachenko, A. Tkachenko // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : збірник матеріалів Х міжнародної науково-практичної конференції (Харків, 18–19 листопада 2022). – Харків, 2022. – С. 120–122. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31245 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра епідеміології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези ХПІ листопад - 1.pdf | 770,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.