Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31245
Назва: Food additive E407 influences lipopolysaccharide-induced reactive oxygen species production in peripheral blood mononuclear cells and lipopolysaccharide-mediated cell membrane changes in leukocytes
Автори: Posokhov, Y.
Onishchenko, A.
Chumachenko, Tetyana
Чумаченко, Тетяна Олександрівна
Makieieva, N.
Kalashnyk-Vakulenko, Y.
Polikarpova, H.
Novikova, V.
Prokopyuk, V.
Nakonechna, O.
Chumachenko, D.
Tkachenko, V.
Meniailov, I.
Tkachenko, M.
Tkachenko, A.
Теми: food additive
E407
lipopolysaccharide-induced reactive oxygen
Дата публікації: 18-лис-2022
Бібліографічний опис: Food additive E407 influences lipopolysaccharide-induced reactive oxygen species production in peripheral blood mononuclear cells and lipopolysaccharide-mediated cell membrane changes in leukocytes / Y. Posokhov, A. Onishchenko, T. Chumachenko, N. Makieieva, Y. Kalashnyk-Vakulenko, H. Polikarpova, V. Novikova, V. Prokopyuk, O. Nakonechna, D. Chumachenko, V. Tkachenko, I. Meniailov, M. Tkachenko, A. Tkachenko // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : збірник матеріалів Х міжнародної науково-практичної конференції (Харків, 18–19 листопада 2022). – Харків, 2022. – С. 120–122.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31245
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра епідеміології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези ХПІ листопад - 1.pdf770,64 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.