Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31245
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPosokhov, Y.-
dc.contributor.authorOnishchenko, A.-
dc.contributor.authorChumachenko, Tetyana-
dc.contributor.authorЧумаченко, Тетяна Олександрівна-
dc.contributor.authorMakieieva, N.-
dc.contributor.authorKalashnyk-Vakulenko, Y.-
dc.contributor.authorPolikarpova, H.-
dc.contributor.authorNovikova, V.-
dc.contributor.authorProkopyuk, V.-
dc.contributor.authorNakonechna, O.-
dc.contributor.authorChumachenko, D.-
dc.contributor.authorTkachenko, V.-
dc.contributor.authorMeniailov, I.-
dc.contributor.authorTkachenko, M.-
dc.contributor.authorTkachenko, A.-
dc.date.accessioned2022-12-04T13:00:27Z-
dc.date.available2022-12-04T13:00:27Z-
dc.date.issued2022-11-18-
dc.identifier.citationFood additive E407 influences lipopolysaccharide-induced reactive oxygen species production in peripheral blood mononuclear cells and lipopolysaccharide-mediated cell membrane changes in leukocytes / Y. Posokhov, A. Onishchenko, T. Chumachenko, N. Makieieva, Y. Kalashnyk-Vakulenko, H. Polikarpova, V. Novikova, V. Prokopyuk, O. Nakonechna, D. Chumachenko, V. Tkachenko, I. Meniailov, M. Tkachenko, A. Tkachenko // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : збірник матеріалів Х міжнародної науково-практичної конференції (Харків, 18–19 листопада 2022). – Харків, 2022. – С. 120–122.en_US
dc.identifier.urihttp://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31245-
dc.language.isoenen_US
dc.subjectfood additiveen_US
dc.subjectE407en_US
dc.subjectlipopolysaccharide-induced reactive oxygenen_US
dc.titleFood additive E407 influences lipopolysaccharide-induced reactive oxygen species production in peripheral blood mononuclear cells and lipopolysaccharide-mediated cell membrane changes in leukocytesen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра епідеміології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези ХПІ листопад - 1.pdf770,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.