Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30935
Title: Симуляційне навчання англомовних студентів з акушерства та гінекології – крок до комунікативної компетентності майбутнього лікаря
Authors: Лазуренко, Вікторія Валентинівна
Старкова, Ірина Володимирівна
Тіщенко, Олександра Миколаївна
Keywords: симуляційне навчання
англомовні студенти
акушерство та гінекологія
комунікативні навички
Issue Date: 25-Oct-2022
Citation: Лазуренко В. В. Симуляційне навчання англомовних студентів з акушерства та гінекології – крок до комунікативної компетентності майбутнього лікаря / В. В. Лазуренко, І. В. Старкова, О. М. Тіщенко // Симуляційне навчання в додипломній і післядипломній підготовці медичних праціників : збірник матеріалів ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «SimCon-2022» (25–28 жовтня 2022, м.Тернопіль). – Тернопіль, 2022. – С. 26–27.
Abstract: Значущість симуляційного навчання під час опанування акушерства та гінекології не викликає сумніву. Підхід на кафедрі акушерства та гінекології № 2 Харківського національного медичного університету до цього розділу педагогічної діяльності полягає у формуванні маленьких підгруп з активним залучанням до роботи усіх студентів, що приводить до формування комунікативних навичок, які дуже необхідні у практичній діяльності лікаря акушера-гінеколога.
URI: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30935
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра акушерства та гінекології № 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник матеріалів конференції з титулкою.pdf2,57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.