Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30858
Назва: Система формування навичок здорового способу життя у здобувачів вищої медичної освіти
Автори: Кузьміна, Ірина Юріївна
Кузьміна, Ольга Олександрівна
Теми: педагогічний підхід
здоровий спосіб життя
вища медична освіта
Дата публікації: 29-лип-2022
Бібліографічний опис: Кузьміна І. Ю. Система формування навичок здорового способу життя у здобувачів вищої медичної освіти / І. Ю. Кузьміна, О. А. Кузьміна // Актуальні проблеми та перспективи розвитку фундаментальних, прикладних, загальнотехнічних та безпекових наук : ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті академіка А. В. Касперського, Київ, Україна, 29 червня 2022 року / Національний педагогічний університет ім. М. П. Драгоманова. – Київ, 2022. – С. 52–55.
Короткий огляд (реферат): Дослідження - визначення характеристик феномену «здорового способу життя» як педагогічної проблеми у здобувачів вищої медичної освіти. Поняття «здоровий спосіб життя» знаходяться в межах дослідження багатьох галузей сучасної науки. Педагогічний підхід у реалізації поставлених проблем полягає в тому, щоб забезпечити здобувачам вищої медичної освіти всебічне і глибоке уявлення про багатогранність освітнього потенціалу що до орієнтації на здоровий спосіб життя, який гідний сучасної людини. Для формування навичок здорового способу життя у рамках ринкової економіки, вища медична школа всебічно удосконалює процес навчання, розвиває виховну роботу, прищеплює вітчизняним та іноземним студентам до прагнення постійно поповнювати свої знання, творчо орієнтуватися у сучасних досягненнях науки. Вища медична освіта має великий вплив на психіку та психологію людини, становлення всієї інтелектуальної системи та особистості в цілому. Система формування навичок здорового способу життя у здобувачів вищої медичної освіти дозволяють вирішувати широкий спектр завдань із профілактики, діагностики, адаптації та соціальної реабілітації студентів, що значно підвищить їх професійну майстерність та якість надання медичної допомоги людям.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30858
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра загальної та клінічної патофізіології імені Д.О. Альперна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези 2. Кузьміна Система формування навичок.doc46,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.