Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30355
Назва: Къ вопросу о дѣйствіи сычужнаго фермента на продукты перевариванія бѣлковыхъ веществъ. (Экспериментальное изслѣдованіе)
Інші назви: К вопросу о действии сычужного фермента на продукты переваривания белковых веществ
Автори: Вайтъ, Р.Я.
Дата публікації: 1905
Бібліографічний опис: Вайтъ, Р. Я. Къ вопросу о дѣйствіи сычужнаго фермента на продукты перевариванія бѣлковыхъ веществъ. (Экспериментальное изслѣдованіе). : дис. ... магистра фармации / Р. Я. Вайтъ ; Юрьевскій Фармакологическій Институтъ проф. Д. М. Лаврова. – Юрьевъ : Типографія Эд. Бергмана, 1905. – 147, [5] с. : табл. – Является частью издательского конволюта.
Опис: Является частью издательского конволюта: Перевозниковъ, А. Къ вопросу о синтезѣ жира в животномъ организмѣ. [Текст] : дис. ... д-ра медицины / А. Перевозниковъ ; Физіологическій Кабинетъ проф. И. Р. Тарханова. – Санкт-Петербургъ : Типографія М. Эттингера, 1880.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30355
Розташовується у зібраннях:Дисертації 1805-1940 рр.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВАЙТ_РЯ.pdf27,91 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.