Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30095
Назва: | Морфофункціональні особливості стану печінки і кишечника експериментальних тварин при включенні в раціон кулінарного жиру з пальмової олії |
Автори: | Губіна-Вакулік, Галина Іванівна Горбач, Тетяна Вікторівна Денисенко, С.А. Гойдіна, Валерія Сергіївна |
Дата публікації: | 18-лис-2021 |
Бібліографічний опис: | Морфофункціональні особливості стану печінки і кишечника експериментальних тварин при включенні в раціон кулінарного жиру з пальмової олії / Г. І. Губіна-Вакулик, Т. В. Горбач, С. А. Денисенко, В. С. Гойдіна // Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція : тези доповідей ІV Науково-практичної інтернет-конференції з міжнародною участю (Харків, 18 листопада 2021 р.). – Харків : Вид-во НФаУ, 2021. – С. 86–88. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30095 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра біологічної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Губына-Вакулик.pdf | 420,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.