Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30095
Назва: Морфофункціональні особливості стану печінки і кишечника експериментальних тварин при включенні в раціон кулінарного жиру з пальмової олії
Автори: Губіна-Вакулік, Галина Іванівна
Горбач, Тетяна Вікторівна
Денисенко, С.А.
Гойдіна, Валерія Сергіївна
Дата публікації: 18-лис-2021
Бібліографічний опис: Морфофункціональні особливості стану печінки і кишечника експериментальних тварин при включенні в раціон кулінарного жиру з пальмової олії / Г. І. Губіна-Вакулик, Т. В. Горбач, С. А. Денисенко, В. С. Гойдіна // Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція : тези доповідей ІV Науково-практичної інтернет-конференції з міжнародною участю (Харків, 18 листопада 2021 р.). – Харків : Вид-во НФаУ, 2021. – С. 86–88.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30095
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра біологічної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Губына-Вакулик.pdf420,88 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.