Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30095
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГубіна-Вакулік, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorГорбач, Тетяна Вікторівна-
dc.contributor.authorДенисенко, С.А.-
dc.contributor.authorГойдіна, Валерія Сергіївна-
dc.date.accessioned2021-12-06T12:03:27Z-
dc.date.available2021-12-06T12:03:27Z-
dc.date.issued2021-11-18-
dc.identifier.citationМорфофункціональні особливості стану печінки і кишечника експериментальних тварин при включенні в раціон кулінарного жиру з пальмової олії / Г. І. Губіна-Вакулик, Т. В. Горбач, С. А. Денисенко, В. С. Гойдіна // Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція : тези доповідей ІV Науково-практичної інтернет-конференції з міжнародною участю (Харків, 18 листопада 2021 р.). – Харків : Вид-во НФаУ, 2021. – С. 86–88.en_US
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30095-
dc.language.isouken_US
dc.titleМорфофункціональні особливості стану печінки і кишечника експериментальних тварин при включенні в раціон кулінарного жиру з пальмової оліїen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра біологічної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Губына-Вакулик.pdf420,88 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.