Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30095
Title: Морфофункціональні особливості стану печінки і кишечника експериментальних тварин при включенні в раціон кулінарного жиру з пальмової олії
Authors: Губіна-Вакулік, Галина Іванівна
Горбач, Тетяна Вікторівна
Денисенко, С.А.
Гойдіна, Валерія Сергіївна
Issue Date: 18-Nov-2021
Citation: Морфофункціональні особливості стану печінки і кишечника експериментальних тварин при включенні в раціон кулінарного жиру з пальмової олії / Г. І. Губіна-Вакулик, Т. В. Горбач, С. А. Денисенко, В. С. Гойдіна // Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція : тези доповідей ІV Науково-практичної інтернет-конференції з міжнародною участю (Харків, 18 листопада 2021 р.). – Харків : Вид-во НФаУ, 2021. – С. 86–88.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30095
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра біологічної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Губына-Вакулик.pdf420,88 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.