Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30015
Назва: | Challenges and trends in the health food industry |
Автори: | Pomohaibo, Kateryna Gaponova, Elina Ettech, Mary Enobong |
Теми: | organic foods healthcare challenges choice affordability price ingredients additives |
Дата публікації: | 27-жов-2021 |
Бібліографічний опис: | Pomohaibo K. H. Challenges and trends in the health food industry / K. H. Pomohaibo, E. Gaponova, Etteh Mary Enobong // Громадське здоров’я в Україні: проблеми та способи їх вирішення : матеріали ІV науково-практичної конференції з міжнародною участю, Харків, 27 жовтня 2021 р. – Харків : ХНМУ, 2021. – С. 87–88. |
Короткий огляд (реферат): | The work presents and discusses analysis of trends in the health food industry focusing on consumer choice of diet based on healthcare challenges. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30015 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Challenges and trends in the health food industry.docx | 15,82 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.