Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30015
Title: Challenges and trends in the health food industry
Authors: Pomohaibo, Kateryna
Gaponova, Elina
Ettech, Mary Enobong
Keywords: organic foods
healthcare challenges
choice
affordability
price
ingredients
additives
Issue Date: 27-Oct-2021
Citation: Pomohaibo K. H. Challenges and trends in the health food industry / K. H. Pomohaibo, E. Gaponova, Etteh Mary Enobong // Громадське здоров’я в Україні: проблеми та способи їх вирішення : матеріали ІV науково-практичної конференції з міжнародною участю, Харків, 27 жовтня 2021 р. – Харків : ХНМУ, 2021. – С. 87–88.
Abstract: The work presents and discusses analysis of trends in the health food industry focusing on consumer choice of diet based on healthcare challenges.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30015
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Challenges and trends in the health food industry.docx15,82 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.