Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29252
Назва: Матеріалы къ діэтетикѣ острыхъ вкусовыхъ веществъ. Вліяніе горчицы и перца на усвоеніе и обмѣнъ азотистыхъ частей пищи и вліяніе горчицы на усвоеніе жира
Інші назви: Материалы к диэтетике острых вкусовых веществ. Влияние горчицы и перца на усвоение и обмен азотистых частей пищи и влияние горчицы на усвоение жира
Автори: Буржинскій, Павелъ
Теми: конволют
Дата публікації: 1887
Бібліографічний опис: Буржинскій, П. Матеріалы къ діэтетикѣ острыхъ вкусовыхъ веществъ. Вліяніе горчицы и перца на усвоеніе и обмѣнъ азотистыхъ частей пищи и вліяніе горчицы на усвоеніе жира / П. Буржинскій. – Санкт-Петербургъ : Типографія Департамента Удѣловъ, 1887. – 47, [2] с. : табл. (9 л.). – Является частью издательского конволюта.
Опис: Является частью издательского конволюта: Лебедевъ, С. А. Къ вопросу о минеральномъ голоданіи. [Текст] : дис. ... д-ра медицины / С. А. Лебедевъ. – Санкт-Петербургъ : Типографія Н. А. Лебедева, 1887.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29252
Розташовується у зібраннях:Дисертації 1805-1940 рр.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Буржинскій_П_кон.pdf43,48 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.