Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29212
Назва: О количественныхъ отношеніяхъ припека къ влажности хлѣба и муки
Інші назви: О количественных отношениях припека к влажности хлеба и муки
Автори: Давыдовъ, Петръ
Теми: конволют
Дата публікації: 1886
Бібліографічний опис: Давыдовъ, Петръ. О количественныхъ отношеніяхъ припека къ влажности хлѣба и муки. : дис. ... д-ра медицины / Петръ Давыдовъ. – Санкт-Петербургъ : Типографія Н. А. Лебедева, 1886. – 73, [1] с. : вкл. л. + табл. + диагр. + граф. – Является частью издательского конволюта.
Опис: Является частью издательского конволюта: Ивановъ, Петръ Гордѣевичъ. Оцѣнка некоторыхъ способовъ опредѣленія доброкачественности муки. [Текст] : дис. ... д-ра медицины / П. Г. Ивановъ ; Гигіеническая лабораторія профессора С. В. Шидловскаго. – Санкт-Петербургъ : Типографія Штаба Отдѣльнаго Корпуса Жандармовъ, 1901.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29212
Розташовується у зібраннях:Дисертації 1805-1940 рр.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДАВЫДОВ_П.pdf47,39 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.