Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29070
Назва: Проблема впливу симуляційних та інформаційних навчальних технологій на функціональний стан учасників освітнього процесу в медичних ЗВО (аналітичний огляд літератури)
Автори: Стукалкіна, Діана Сергіївна
Коробчанський, Павло Олександрович
Завгородній, Ігор Володимирович
Чеховська, Ірина Миколаївна
Логвінов, Дмитро Ігорович
Теми: інформаційні системи
симуляційні технології
психоемоційний та функціональний стан організму
вищий медичний навчальний заклад
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЛНМУ імені Данила Галицького
Бібліографічний опис: Проблема впливу симуляційних та інформаційних навчальних технологій на функціональний стан учасників освітнього процесу в медичних ЗВО (аналітичний огляд літератури) / Д. С. Стукалкіна, П. О. Коробчанський, І. В. Завгородній, І. М. Чеховська, Д. І. Логвінов // Актуальні проблеми профілактичної медицини : збірник наукових праць. – Львів, 2021. – Вип. 2 (22). – С. 171–178.
Короткий огляд (реферат): На даний момент існує безліч публікацій, які підтверджують думку про те, що впровадження новітніх технологій в освітній процес значно вдосконалюють та розширюють його через поліпшення сприйняття матеріалу практичних занять студентами як українського, так і іноземного походження, підвищують мотивацію та комфорт серед викладачів та здобувачів освіти, полегшуючи комунікацію між ними. З другого боку публікації, присвячених змінам в функціональному стані організму у учасників освітнього процесу під впливом симуляційних технологій, вкрай замало. Таким чином можна зазначити, що потрібні подальші широкі дослідження даного інноваційного виду роботи для вищого медичного навчального закладу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29070
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра гігієни та екології № 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Проблеми впливу симуляційного навчання.pdf1,52 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.