Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29070
Title: Проблема впливу симуляційних та інформаційних навчальних технологій на функціональний стан учасників освітнього процесу в медичних ЗВО (аналітичний огляд літератури)
Authors: Стукалкіна, Діана Сергіївна
Коробчанський, Павло Олександрович
Завгородній, Ігор Володимирович
Чеховська, Ірина Миколаївна
Логвінов, Дмитро Ігорович
Keywords: інформаційні системи
симуляційні технології
психоемоційний та функціональний стан організму
вищий медичний навчальний заклад
Issue Date: 2021
Publisher: ЛНМУ імені Данила Галицького
Citation: Проблема впливу симуляційних та інформаційних навчальних технологій на функціональний стан учасників освітнього процесу в медичних ЗВО (аналітичний огляд літератури) / Д. С. Стукалкіна, П. О. Коробчанський, І. В. Завгородній, І. М. Чеховська, Д. І. Логвінов // Актуальні проблеми профілактичної медицини : збірник наукових праць. – Львів, 2021. – Вип. 2 (22). – С. 171–178.
Abstract: На даний момент існує безліч публікацій, які підтверджують думку про те, що впровадження новітніх технологій в освітній процес значно вдосконалюють та розширюють його через поліпшення сприйняття матеріалу практичних занять студентами як українського, так і іноземного походження, підвищують мотивацію та комфорт серед викладачів та здобувачів освіти, полегшуючи комунікацію між ними. З другого боку публікації, присвячених змінам в функціональному стані організму у учасників освітнього процесу під впливом симуляційних технологій, вкрай замало. Таким чином можна зазначити, що потрібні подальші широкі дослідження даного інноваційного виду роботи для вищого медичного навчального закладу.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29070
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра гігієни та екології № 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Проблеми впливу симуляційного навчання.pdf1,52 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.