Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/28870
Назва: Особливості дистанційного навчання при підготовці лікарів-інтернів
Автори: Журавльова, Лариса Володимирівна
Цівенко, Оксана Іванівна
Лахно, Ольга Вікторівна
Теми: дистанційне навчання
лікарі-інтерни
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Журавльова Л. В. Особливості дистанційного навчання при підготовці лікарів-інтернів / Л. В. Журавльова, О. І. Цівенко, О. В. Лахно // Актуальні аспекти вищої медичної освіти за фахом «Загальна практика-сімейна медицина» : навчально-науковий посібник / за ред. Л. С. Бабінець. — Тернопіль : Осадца Ю. В., 2021. – С. 93–95.
Короткий огляд (реферат): Основними напрямками удосконалення навчального процесу в сучасних умовах є впровадження дистанційного навчання. Підготовка лікарів-інтернів - це перший крок до самостійної роботи лікаря, тому важливо саме на цьому етапі навчання направляти зусилля молодого спеціаліста до самореалізації та досконалості. Традиційні методи навчання лікарів-інтернів, в першу чергу, спрямовані на придбання та поглиблення знань шляхом передачі інформації з подальшим її втіленням в конкретних професійних діях по готовому алгоритму, але дана методологія навчання не сприяє розвитку самостійної пізнавальної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/28870
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 3 та ендокринології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цівенко, Лахно, Журавльова.pdf136,5 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.