Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/28352
Назва: | Матеріалы для діэтетики варенаго мяса. Усвояемость азотистых частей варенаго мяса при нѣкоторых способахъ варки |
Інші назви: | Материалы для диэтетики вареного мяса. Усваиваемость азотистых частей вареного мяса при некоторых способах варки |
Автори: | Тарковскій, И.В. |
Дата публікації: | 1890 |
Бібліографічний опис: | Тарковскій, И. В. Матеріалы для діэтетики варенаго мяса. Усвояемость азотистых частей варенаго мяса при нѣкоторых способахъ варки : дис. ... д-ра медицины / Императорская Военно-Медицинская Академія. – Санкт-Петербург : Типографія Департамента Удѣлов, 1890. – 50 с. : табл. – (Серія диссертацій, допущенныхъ къ защитѣ въ Императорской Военно-Медицинской Академіи въ 1889–1890 учебномъ году ; № 47). – Является частью издательского конволюта. |
Опис: | Является частью издательского конволюта: Антоневич, Р. В. Бойня съ санитарной точки зрѣнія [Текст] : дис. ... д-ра медицины / Р. В. Антоневич ; Императорская Военно-Медицинская Академія, Гигіеническая лабораторія проф. С. В. Шидловскаго. – С.-Петербург : Товарищество «Печатня С. П. Яковлева», 1899. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/28352 |
Розташовується у зібраннях: | Дисертації 1805-1940 рр. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ТАРКОВСКИЙ_ИВ.pdf | 30,7 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.