Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/28352
Назва: Матеріалы для діэтетики варенаго мяса. Усвояемость азотистых частей варенаго мяса при нѣкоторых способахъ варки
Інші назви: Материалы для диэтетики вареного мяса. Усваиваемость азотистых частей вареного мяса при некоторых способах варки
Автори: Тарковскій, И.В.
Дата публікації: 1890
Бібліографічний опис: Тарковскій, И. В. Матеріалы для діэтетики варенаго мяса. Усвояемость азотистых частей варенаго мяса при нѣкоторых способахъ варки : дис. ... д-ра медицины / Императорская Военно-Медицинская Академія. – Санкт-Петербург : Типографія Департамента Удѣлов, 1890. – 50 с. : табл. – (Серія диссертацій, допущенныхъ къ защитѣ въ Императорской Военно-Медицинской Академіи въ 1889–1890 учебномъ году ; № 47). – Является частью издательского конволюта.
Опис: Является частью издательского конволюта: Антоневич, Р. В. Бойня съ санитарной точки зрѣнія [Текст] : дис. ... д-ра медицины / Р. В. Антоневич ; Императорская Военно-Медицинская Академія, Гигіеническая лабораторія проф. С. В. Шидловскаго. – С.-Петербург : Товарищество «Печатня С. П. Яковлева», 1899.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/28352
Розташовується у зібраннях:Дисертації 1805-1940 рр.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТАРКОВСКИЙ_ИВ.pdf30,7 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.