Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/27064
Назва: Матеріалы для діэтетики варенаго мяса. Усвояемость азотистых частей варенаго мяса при нѣкоторых способахъ варки
Інші назви: Материалы для диэтетики вареного мяса. Усваиваемость азотистых частей вареного мяса при некоторых способах варки
Автори: Тарковскій, И.В.
Дата публікації: 1980
Бібліографічний опис: Тарковскій И. В. Матеріалы для діэтетики варенаго мяса. Усвояемость азотистых частей варенаго мяса при нѣкоторых способахъ варки. : дис. ... д-ра медицины / И. В. Тарковскій. – С.-Петербург : Типографія Департамента Удѣловъ, 1890. – 47, [3] с. : табл. – (Серія диссертацій, допущенныхъ къ защитѣ въ Императорской Военно-Медицинской Академіи въ 1889-1890 учебномъ году ; № 47).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/27064
Розташовується у зібраннях:Дисертації 1805-1940 рр.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТАРКОВСКИЙ_ИВ_89698.pdf26,93 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.