Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/26574
Назва: О вліяніи формы приготовленія хлѣба на усвояемость его составныхъ частей организмом
Інші назви: О влиянии формы приготовления хлеба на усвояемость его составных частей организмом
Автори: Рудневъ, Степанъ
Дата публікації: 1872
Бібліографічний опис: Рудневъ, Степанъ. О вліяніи формы приготовленія хлѣба на усвояемость его составныхъ частей организмом. : Съ шестью табл. : дис. ... д-ра медицины / С. Рудневъ. – С.-Петербург : Типографія Якова Трея, 1872. – 29, [1] с. : табл. – Библиогр.: с. 1.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/26574
Розташовується у зібраннях:Дисертації 1805-1940 рр.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Руднев_С_63809.pdf18,98 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити
Руднев_С_101669.pdf18,93 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.