Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/26574
Назва: | О вліяніи формы приготовленія хлѣба на усвояемость его составныхъ частей организмом |
Інші назви: | О влиянии формы приготовления хлеба на усвояемость его составных частей организмом |
Автори: | Рудневъ, Степанъ |
Дата публікації: | 1872 |
Бібліографічний опис: | Рудневъ, Степанъ. О вліяніи формы приготовленія хлѣба на усвояемость его составныхъ частей организмом. : Съ шестью табл. : дис. ... д-ра медицины / С. Рудневъ. – С.-Петербург : Типографія Якова Трея, 1872. – 29, [1] с. : табл. – Библиогр.: с. 1. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/26574 |
Розташовується у зібраннях: | Дисертації 1805-1940 рр. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Руднев_С_63809.pdf | 18,98 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Руднев_С_101669.pdf | 18,93 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.