Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25609
Назва: | Пищевое значеніе бѣлковъ вывареннаго мяса крови. |
Інші назви: | Пищевое значение белков вываренного мяса. |
Автори: | Макаровъ, Николай |
Дата публікації: | 1887 |
Бібліографічний опис: | Макаровъ, Николай. Пищевое значеніе бѣлковъ вывареннаго мяса крови. : дис. ... / Н. Макаровъ ; Гигіеническая лабораторія проф. А. П. Доброславина. – С.-Петербург : Типографія Департамента Удѣловъ, 1887. – 68 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25609 |
Розташовується у зібраннях: | Дисертації 1805-1940 рр. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МАКАРОВ_Н_64721.pdf | 45,71 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.