Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25609
Назва: Пищевое значеніе бѣлковъ вывареннаго мяса крови.
Інші назви: Пищевое значение белков вываренного мяса.
Автори: Макаровъ, Николай
Дата публікації: 1887
Бібліографічний опис: Макаровъ, Николай. Пищевое значеніе бѣлковъ вывареннаго мяса крови. : дис. ... / Н. Макаровъ ; Гигіеническая лабораторія проф. А. П. Доброславина. – С.-Петербург : Типографія Департамента Удѣловъ, 1887. – 68 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25609
Розташовується у зібраннях:Дисертації 1805-1940 рр.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МАКАРОВ_Н_64721.pdf45,71 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.