Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25609
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМакаровъ, Николай-
dc.date.accessioned2020-01-21T07:36:20Z-
dc.date.available2020-01-21T07:36:20Z-
dc.date.issued1887-
dc.identifier.citationМакаровъ, Николай. Пищевое значеніе бѣлковъ вывареннаго мяса крови. : дис. ... / Н. Макаровъ ; Гигіеническая лабораторія проф. А. П. Доброславина. – С.-Петербург : Типографія Департамента Удѣловъ, 1887. – 68 с.ru_RU
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25609-
dc.language.isoruru_RU
dc.titleПищевое значеніе бѣлковъ вывареннаго мяса крови.ru_RU
dc.title.alternativeПищевое значение белков вываренного мяса.ru_RU
dc.typeDissertationru_RU
Appears in Collections:Дисертації 1805-1940 рр.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МАКАРОВ_Н_64721.pdf45,71 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.