Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25609
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Макаровъ, Николай | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-21T07:36:20Z | - |
dc.date.available | 2020-01-21T07:36:20Z | - |
dc.date.issued | 1887 | - |
dc.identifier.citation | Макаровъ, Николай. Пищевое значеніе бѣлковъ вывареннаго мяса крови. : дис. ... / Н. Макаровъ ; Гигіеническая лабораторія проф. А. П. Доброславина. – С.-Петербург : Типографія Департамента Удѣловъ, 1887. – 68 с. | ru_RU |
dc.identifier.uri | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25609 | - |
dc.language.iso | ru | ru_RU |
dc.title | Пищевое значеніе бѣлковъ вывареннаго мяса крови. | ru_RU |
dc.title.alternative | Пищевое значение белков вываренного мяса. | ru_RU |
dc.type | Dissertation | ru_RU |
Appears in Collections: | Дисертації 1805-1940 рр. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МАКАРОВ_Н_64721.pdf | 45,71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.