Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25609
Title: | Пищевое значеніе бѣлковъ вывареннаго мяса крови. |
Other Titles: | Пищевое значение белков вываренного мяса. |
Authors: | Макаровъ, Николай |
Issue Date: | 1887 |
Citation: | Макаровъ, Николай. Пищевое значеніе бѣлковъ вывареннаго мяса крови. : дис. ... / Н. Макаровъ ; Гигіеническая лабораторія проф. А. П. Доброславина. – С.-Петербург : Типографія Департамента Удѣловъ, 1887. – 68 с. |
URI: | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25609 |
Appears in Collections: | Дисертації 1805-1940 рр. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МАКАРОВ_Н_64721.pdf | 45,71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.