Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25609
Title: Пищевое значеніе бѣлковъ вывареннаго мяса крови.
Other Titles: Пищевое значение белков вываренного мяса.
Authors: Макаровъ, Николай
Issue Date: 1887
Citation: Макаровъ, Николай. Пищевое значеніе бѣлковъ вывареннаго мяса крови. : дис. ... / Н. Макаровъ ; Гигіеническая лабораторія проф. А. П. Доброславина. – С.-Петербург : Типографія Департамента Удѣловъ, 1887. – 68 с.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25609
Appears in Collections:Дисертації 1805-1940 рр.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МАКАРОВ_Н_64721.pdf45,71 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.