Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25504
Назва: | Къ вопросу о вліяніи пищи (смѣшанной, бѣлковоъ и углеводной) на нѣкоторыя физическія свойства крови. (Экспериментальное изслѣдованіе). |
Інші назви: | К вопросу о влиянии пищи (смешанной, белковой и углеводной) на некоторые физические свойства крови. (Экспериментальное исследование). |
Автори: | Кротковъ, С.Ф. |
Дата публікації: | 1911 |
Бібліографічний опис: | Кротковъ С. Ф. Къ вопросу о вліяніи пищи (смѣшанной, бѣлковоъ и углеводной) на нѣкоторыя физическія свойства крови. (Экспериментальное изслѣдованіе). : дис. ... д-ра медицины / С. Ф. Кротковъ ; Императорская Военно–Медицинская Академія, Лабораторія пропедевтической терапевтической клиники проф. А. П. Фавицкаго. – С.-Петербург : Типографія Штаба Отдѣльнаго Корпуса Жандармовъ, 1911. – 83, [5] с. : табл., граф. – (Серія докторскихъ диссертацій, допущенных къ защитѣ въ Императорской Военно–Медицинской Академіи въ 1910–1911 учебномъ году. ; № 47). – Библиогр.: с. 79–83. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25504 |
Розташовується у зібраннях: | Дисертації 1805-1940 рр. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кротков_СФ_64627.pdf | 42,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.