Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25072
Назва: Вплив способу життя та харчування на розвиток гіперацидного гастриту, внаслідок зміни складу шлункового соку
Автори: Грома, Є.В.
Алекберов, С.О.
Дунаєва, О.В.
Теми: гіперацидний гастрит
харчування
Дата публікації: 30-тра-2019
Бібліографічний опис: Грома Є. В. Вплив способу життя та харчування на розвиток гіперацидного гастриту, внаслідок зміни складу шлункового соку / Є. В. Грома, С. О. Алекберов, О. В. Дунаєва // Kharkiv international annual scientific meeting (KhIASM) 2019 : збірник матеріалів науково-практичної конференції студентів, молодих вчених та лікарів (Харків, 30–31 травня 2019 р.) / за ред. В. М. Лісового, відповідальний за випуск Г. М. Кожина ; Міністерство освіти і науки України, Харківський національний медичний університет. – Харків, 2019. – С. 59‒60.
Короткий огляд (реферат): З симптомами гіперацидного гастриту знайомі більше, ніж половина населення нашої планети, оскільки саме ця хвороба вважається найбільш поширеною серед захворювань верхніх відділів шлунково-кишкового тракту. Гіперацидний гастрит розвивається у разі зайвої активності обкладальних клітин шлунка. Даний стан може проявлятися у вигляді таких клінічних проявів як запалення стінки шлунка і дванадцятипалої кишки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25072
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Грома, Дунаева.pdf3,46 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.