Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25072
Назва: | Вплив способу життя та харчування на розвиток гіперацидного гастриту, внаслідок зміни складу шлункового соку |
Автори: | Грома, Є.В. Алекберов, С.О. Дунаєва, О.В. |
Теми: | гіперацидний гастрит харчування |
Дата публікації: | 30-тра-2019 |
Бібліографічний опис: | Грома Є. В. Вплив способу життя та харчування на розвиток гіперацидного гастриту, внаслідок зміни складу шлункового соку / Є. В. Грома, С. О. Алекберов, О. В. Дунаєва // Kharkiv international annual scientific meeting (KhIASM) 2019 : збірник матеріалів науково-практичної конференції студентів, молодих вчених та лікарів (Харків, 30–31 травня 2019 р.) / за ред. В. М. Лісового, відповідальний за випуск Г. М. Кожина ; Міністерство освіти і науки України, Харківський національний медичний університет. – Харків, 2019. – С. 59‒60. |
Короткий огляд (реферат): | З симптомами гіперацидного гастриту знайомі більше, ніж половина населення нашої планети, оскільки саме ця хвороба вважається найбільш поширеною серед захворювань верхніх відділів шлунково-кишкового тракту. Гіперацидний гастрит розвивається у разі зайвої активності обкладальних клітин шлунка. Даний стан може проявлятися у вигляді таких клінічних проявів як запалення стінки шлунка і дванадцятипалої кишки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25072 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи молодих вчених. Кафедра фізіології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Грома, Дунаева.pdf | 3,46 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.