Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25072
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГрома, Є.В.-
dc.contributor.authorАлекберов, С.О.-
dc.contributor.authorДунаєва, О.В.-
dc.date.accessioned2019-11-29T08:37:03Z-
dc.date.available2019-11-29T08:37:03Z-
dc.date.issued2019-05-30-
dc.identifier.citationГрома Є. В. Вплив способу життя та харчування на розвиток гіперацидного гастриту, внаслідок зміни складу шлункового соку / Є. В. Грома, С. О. Алекберов, О. В. Дунаєва // Kharkiv international annual scientific meeting (KhIASM) 2019 : збірник матеріалів науково-практичної конференції студентів, молодих вчених та лікарів (Харків, 30–31 травня 2019 р.) / за ред. В. М. Лісового, відповідальний за випуск Г. М. Кожина ; Міністерство освіти і науки України, Харківський національний медичний університет. – Харків, 2019. – С. 59‒60.ru_RU
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25072-
dc.description.abstractЗ симптомами гіперацидного гастриту знайомі більше, ніж половина населення нашої планети, оскільки саме ця хвороба вважається найбільш поширеною серед захворювань верхніх відділів шлунково-кишкового тракту. Гіперацидний гастрит розвивається у разі зайвої активності обкладальних клітин шлунка. Даний стан може проявлятися у вигляді таких клінічних проявів як запалення стінки шлунка і дванадцятипалої кишки.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectгіперацидний гастритru_RU
dc.subjectхарчуванняru_RU
dc.titleВплив способу життя та харчування на розвиток гіперацидного гастриту, внаслідок зміни складу шлункового сокуru_RU
dc.typeThesisru_RU
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра фізіології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Грома, Дунаева.pdf3,46 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.