Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24600
Назва: | Аналіз параметрів дотримання гігієни харчування як складова управління впливом поверхнево-активних речовин на здоров’я працівників медичних закладів |
Автори: | Мельниченко, Олександр Анатолійович Щербань, Микола Гаврилович Кравченко, Жанна Дмитрівна |
Теми: | поверхнево-активні речовини здоров’я працівники медичні заклади опитування гігієна харчування |
Дата публікації: | 24-січ-2019 |
Бібліографічний опис: | Мельниченко О. А. Аналіз параметрів дотримання гігієни харчування як складова управління впливом поверхнево-активних речовин на здоров’я працівників медичних закладів / О. А. Мельниченко, М. Г. Щербань, Ж. Д. Кравченко // Актуальні питання управління і організації охорони здоров’я: шляхи реформування, проблеми та перспективи : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції, 24–25 жовтня 2019 р. / за заг. ред. Б. С. Федака. ‒ Харків : Вид-во ХМАПО, 2019. ‒ С. 93–95. |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано параметри дотримання гігієни харчування як складова управління впливом поверхнево-активних речовин на здоров’я працівників медичних закладів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24600 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Аналіз параметрів дотримання гігієн.doc | 46 kB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.