Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24600
Назва: Аналіз параметрів дотримання гігієни харчування як складова управління впливом поверхнево-активних речовин на здоров’я працівників медичних закладів
Автори: Мельниченко, Олександр Анатолійович
Щербань, Микола Гаврилович
Кравченко, Жанна Дмитрівна
Теми: поверхнево-активні речовини
здоров’я
працівники
медичні заклади
опитування
гігієна харчування
Дата публікації: 24-січ-2019
Бібліографічний опис: Мельниченко О. А. Аналіз параметрів дотримання гігієни харчування як складова управління впливом поверхнево-активних речовин на здоров’я працівників медичних закладів / О. А. Мельниченко, М. Г. Щербань, Ж. Д. Кравченко // Актуальні питання управління і організації охорони здоров’я: шляхи реформування, проблеми та перспективи : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції, 24–25 жовтня 2019 р. / за заг. ред. Б. С. Федака. ‒ Харків : Вид-во ХМАПО, 2019. ‒ С. 93–95.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано параметри дотримання гігієни харчування як складова управління впливом поверхнево-активних речовин на здоров’я працівників медичних закладів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24600
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Аналіз параметрів дотримання гігієн.doc46 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.