Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24600
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельниченко, Олександр Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Щербань, Микола Гаврилович | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Жанна Дмитрівна | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-13T18:04:20Z | - |
dc.date.available | 2019-11-13T18:04:20Z | - |
dc.date.issued | 2019-01-24 | - |
dc.identifier.citation | Мельниченко О. А. Аналіз параметрів дотримання гігієни харчування як складова управління впливом поверхнево-активних речовин на здоров’я працівників медичних закладів / О. А. Мельниченко, М. Г. Щербань, Ж. Д. Кравченко // Актуальні питання управління і організації охорони здоров’я: шляхи реформування, проблеми та перспективи : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції, 24–25 жовтня 2019 р. / за заг. ред. Б. С. Федака. ‒ Харків : Вид-во ХМАПО, 2019. ‒ С. 93–95. | ru_RU |
dc.identifier.uri | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24600 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано параметри дотримання гігієни харчування як складова управління впливом поверхнево-активних речовин на здоров’я працівників медичних закладів | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | поверхнево-активні речовини | ru_RU |
dc.subject | здоров’я | ru_RU |
dc.subject | працівники | ru_RU |
dc.subject | медичні заклади | ru_RU |
dc.subject | опитування | ru_RU |
dc.subject | гігієна харчування | ru_RU |
dc.title | Аналіз параметрів дотримання гігієни харчування як складова управління впливом поверхнево-активних речовин на здоров’я працівників медичних закладів | ru_RU |
dc.type | Thesis | ru_RU |
Appears in Collections: | Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Аналіз параметрів дотримання гігієн.doc | 46 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.