Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24600
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМельниченко, Олександр Анатолійович-
dc.contributor.authorЩербань, Микола Гаврилович-
dc.contributor.authorКравченко, Жанна Дмитрівна-
dc.date.accessioned2019-11-13T18:04:20Z-
dc.date.available2019-11-13T18:04:20Z-
dc.date.issued2019-01-24-
dc.identifier.citationМельниченко О. А. Аналіз параметрів дотримання гігієни харчування як складова управління впливом поверхнево-активних речовин на здоров’я працівників медичних закладів / О. А. Мельниченко, М. Г. Щербань, Ж. Д. Кравченко // Актуальні питання управління і організації охорони здоров’я: шляхи реформування, проблеми та перспективи : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції, 24–25 жовтня 2019 р. / за заг. ред. Б. С. Федака. ‒ Харків : Вид-во ХМАПО, 2019. ‒ С. 93–95.ru_RU
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24600-
dc.description.abstractПроаналізовано параметри дотримання гігієни харчування як складова управління впливом поверхнево-активних речовин на здоров’я працівників медичних закладівru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectповерхнево-активні речовиниru_RU
dc.subjectздоров’яru_RU
dc.subjectпрацівникиru_RU
dc.subjectмедичні закладиru_RU
dc.subjectопитуванняru_RU
dc.subjectгігієна харчуванняru_RU
dc.titleАналіз параметрів дотримання гігієни харчування як складова управління впливом поверхнево-активних речовин на здоров’я працівників медичних закладівru_RU
dc.typeThesisru_RU
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Аналіз параметрів дотримання гігієн.doc46 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.