Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24346
Назва: | Genetically modified foods |
Автори: | Tazarugwa, Casey Chimhangwa |
Теми: | genetically modified food organism |
Дата публікації: | 23-тра-2019 |
Видавництво: | ХНМУ |
Бібліографічний опис: | Tazarugwa C. Ch. Genetically modified foods / C. Ch. Tazarugwa // Актуальні проблеми та перспективи медицини граничних станів : ІІ науково-практична конференція студентів та молодих вчених : матеріали конференції, Харків, 23 травня 2019 р. / ХНМУ. – Харків, 2019. – С. 5–7. |
Короткий огляд (реферат): | In the work the main problems of using the genetically modified foods are presented. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24346 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи молодих вчених. Кафедра гігієни та екології № 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tazarugwa Casey Chimhangwa.pdf | 130,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.