Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24346
Назва: Genetically modified foods
Автори: Tazarugwa, Casey Chimhangwa
Теми: genetically modified food
organism
Дата публікації: 23-тра-2019
Видавництво: ХНМУ
Бібліографічний опис: Tazarugwa C. Ch. Genetically modified foods / C. Ch. Tazarugwa // Актуальні проблеми та перспективи медицини граничних станів : ІІ науково-практична конференція студентів та молодих вчених : матеріали конференції, Харків, 23 травня 2019 р. / ХНМУ. – Харків, 2019. – С. 5–7.
Короткий огляд (реферат): In the work the main problems of using the genetically modified foods are presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24346
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра гігієни та екології № 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tazarugwa Casey Chimhangwa.pdf130,58 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.