Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24346
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTazarugwa, Casey Chimhangwa-
dc.date.accessioned2019-11-01T08:36:20Z-
dc.date.available2019-11-01T08:36:20Z-
dc.date.issued2019-05-23-
dc.identifier.citationTazarugwa C. Ch. Genetically modified foods / C. Ch. Tazarugwa // Актуальні проблеми та перспективи медицини граничних станів : ІІ науково-практична конференція студентів та молодих вчених : матеріали конференції, Харків, 23 травня 2019 р. / ХНМУ. – Харків, 2019. – С. 5–7.ru_RU
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24346-
dc.description.abstractIn the work the main problems of using the genetically modified foods are presented.ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.publisherХНМУru_RU
dc.subjectgenetically modified foodru_RU
dc.subjectorganismru_RU
dc.titleGenetically modified foodsru_RU
dc.typeThesisru_RU
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра гігієни та екології № 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tazarugwa Casey Chimhangwa.pdf130,58 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.