Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23857
Назва: Химический состав современных широко потребляемых продуктов питания
Автори: Радзивил, И.
Мартынова, Светлана Николаевна
Дата публікації: кві-2019
Видавництво: ХНМУ
Бібліографічний опис: Радзивил И. Химический состав современных широко потребляемых продуктов питания / И. Радзивил, С. Н. Мартынова // Актуальні проблеми експериментальної та клінічної біохімії : матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Харків, 11–12 квітня 2019 р.). – Харків : ХНМУ, 2019. – С. 67.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23857
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра біологічної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мартынова_С.67.pdf248,14 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.