Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23857
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Радзивил, И. | - |
dc.contributor.author | Мартынова, Светлана Николаевна | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-05T07:53:29Z | - |
dc.date.available | 2019-09-05T07:53:29Z | - |
dc.date.issued | 2019-04 | - |
dc.identifier.citation | Радзивил И. Химический состав современных широко потребляемых продуктов питания / И. Радзивил, С. Н. Мартынова // Актуальні проблеми експериментальної та клінічної біохімії : матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Харків, 11–12 квітня 2019 р.). – Харків : ХНМУ, 2019. – С. 67. | ru_RU |
dc.identifier.uri | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23857 | - |
dc.language.iso | ru | ru_RU |
dc.publisher | ХНМУ | ru_RU |
dc.title | Химический состав современных широко потребляемых продуктов питания | ru_RU |
dc.type | Thesis | ru_RU |
Appears in Collections: | Наукові роботи молодих вчених. Кафедра біологічної хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Мартынова_С.67.pdf | 248,14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.