Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23857
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРадзивил, И.-
dc.contributor.authorМартынова, Светлана Николаевна-
dc.date.accessioned2019-09-05T07:53:29Z-
dc.date.available2019-09-05T07:53:29Z-
dc.date.issued2019-04-
dc.identifier.citationРадзивил И. Химический состав современных широко потребляемых продуктов питания / И. Радзивил, С. Н. Мартынова // Актуальні проблеми експериментальної та клінічної біохімії : матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Харків, 11–12 квітня 2019 р.). – Харків : ХНМУ, 2019. – С. 67.ru_RU
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23857-
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherХНМУru_RU
dc.titleХимический состав современных широко потребляемых продуктов питанияru_RU
dc.typeThesisru_RU
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра біологічної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мартынова_С.67.pdf248,14 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.