Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23843
Назва: Метод визначення якості продуктів споживання
Автори: Андросов, Євген Дмитрович
Бережецька, К.Е.
Хворостінко, Т.Б.
Дата публікації: кві-2019
Видавництво: ХНМУ
Бібліографічний опис: Андросов Є. Д. Метод визначення якості продуктів споживання / Є. Д. Андросов, К. Е. Бережецька, Т. Б. Хворостінко // Актуальні проблеми експериментальної та клінічної біохімії : матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Харків, 11–12 квітня 2019 р.). – Харків : ХНМУ, 2019. – С. 19–20.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23843
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра біологічної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Андросов_С.19-20.pdf243,21 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.