Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23843
Назва: | Метод визначення якості продуктів споживання |
Автори: | Андросов, Євген Дмитрович Бережецька, К.Е. Хворостінко, Т.Б. |
Дата публікації: | кві-2019 |
Видавництво: | ХНМУ |
Бібліографічний опис: | Андросов Є. Д. Метод визначення якості продуктів споживання / Є. Д. Андросов, К. Е. Бережецька, Т. Б. Хворостінко // Актуальні проблеми експериментальної та клінічної біохімії : матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Харків, 11–12 квітня 2019 р.). – Харків : ХНМУ, 2019. – С. 19–20. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23843 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра біологічної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Андросов_С.19-20.pdf | 243,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.