Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23843
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАндросов, Євген Дмитрович-
dc.contributor.authorБережецька, К.Е.-
dc.contributor.authorХворостінко, Т.Б.-
dc.date.accessioned2019-09-05T06:52:11Z-
dc.date.available2019-09-05T06:52:11Z-
dc.date.issued2019-04-
dc.identifier.citationАндросов Є. Д. Метод визначення якості продуктів споживання / Є. Д. Андросов, К. Е. Бережецька, Т. Б. Хворостінко // Актуальні проблеми експериментальної та клінічної біохімії : матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Харків, 11–12 квітня 2019 р.). – Харків : ХНМУ, 2019. – С. 19–20.ru_RU
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23843-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherХНМУru_RU
dc.titleМетод визначення якості продуктів споживанняru_RU
dc.typeThesisru_RU
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра біологічної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Андросов_С.19-20.pdf243,21 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.