Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21273
Назва: | Безпека споживання ковбасних виробів |
Автори: | Древаль, Мар'яна Василівна Лісова, Є.М. |
Теми: | ковбасні вироби харчові продукти безпека мікробіологічні показники |
Дата публікації: | лис-2018 |
Видавництво: | ХНМУ |
Бібліографічний опис: | Древаль М. В. Безпека споживання ковбасних виробів / М. В. Древаль, Є. М. Лісова // Актуальні питання лабораторної медицини : матеріали науково-практичної конференції за участю міжнародних спеціалістів, в рамках якої пройшла четверта міжвузівська науково-практична конференція для молодих вчених, студентів та лікарів інтернів «Сучасні проблеми лабораторної медицини», Харків, 20–21 листопада 2018 р. / ХНМУ. – Харків, 2018. – С. 49–50. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі розкрита тема безпеки споживання ковбасних виробів з огляду на їх мікробіологічні показники. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21273 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи молодих вчених. Кафедра гігієни та екології № 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Древаль Ковбасні вироби.docx | 17,17 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.