Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21273
Назва: Безпека споживання ковбасних виробів
Автори: Древаль, Мар'яна Василівна
Лісова, Є.М.
Теми: ковбасні вироби
харчові продукти
безпека
мікробіологічні показники
Дата публікації: лис-2018
Видавництво: ХНМУ
Бібліографічний опис: Древаль М. В. Безпека споживання ковбасних виробів / М. В. Древаль, Є. М. Лісова // Актуальні питання лабораторної медицини : матеріали науково-практичної конференції за участю міжнародних спеціалістів, в рамках якої пройшла четверта міжвузівська науково-практична конференція для молодих вчених, студентів та лікарів інтернів «Сучасні проблеми лабораторної медицини», Харків, 20–21 листопада 2018 р. / ХНМУ. – Харків, 2018. – С. 49–50.
Короткий огляд (реферат): В роботі розкрита тема безпеки споживання ковбасних виробів з огляду на їх мікробіологічні показники.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21273
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра гігієни та екології № 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Древаль Ковбасні вироби.docx17,17 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.